About

 

MIJN VERHAAL

EEN VEELDOENER

MET PASSIE

Mijn

Verhaal

 

 

Gezonde ambities, samenwerkingen, doelstellingen ...

 

Op school was ik een makkelijke student. Ik had het geluk dat ik niet hard moest leren om goede punten te halen. Daardoor had ik een zee van tijd om andere dingen te doen. Scouts, muziekacademie, sporten. En in dat laatste heb ik zowat alles geprobeerd: zwemmen, handbal, volleybal, voetbal, basketbal, tennis ... maar het was dus vooral om de tijd te vullen.

 

Tot mijn vader zaliger zei dat ik maar eens moest kiezen, want je kon niet in alles goed zijn (mijn eerste grote levensles op mijn veertiende) ... en toen koos ik voor basketbal, wegens het succes met de schoolploeg en het respect dat ik kreeg van mijn coaches/leraars daarvoor. Resultaten, respect, mmmh ...

Maar was dat de juiste keuze? Had ik het in een andere sport misschien beter gedaan? Of was ik beter muzikant geworden? Nu, ik heb op het hoogste niveau gespeeld voor mijn capaciteiten, ik heb hard getraind, vervelende zware kwetsuren overwonnen, vele uren op mezelf gewerkt, anderen geobserveerd, alle aspecten van het spel ontleed (zowel technisch als tactisch). En ik ben fier op wat ik heb bereikt. En ondertussen geleerd je beslissingen te actualiseren.

 

En in mijn carrière is het niet anders gelopen. Ik zei dikwijls tegen mensen dat ik geluk had, dat ik op de juiste moment op de juiste plaats was en de juiste dingen zei aan de juiste persoon op dat moment ... Maar is dat wel zo? Dwing je dat niet zelf af, door die gezonde ambitie, het streven naar meer, het zoeken naar die grotere voldoening, het respect van ouders en vrienden, het positieve.

 

Mijn verhaal is nog lang niet ten einde, want het vuur brandt nog steeds en ik heb nog steeds nieuwe doelen. Meer over dit alles verder in de website ...

WERKEN VANUIT DE NOODZAAK, NIET DE ONE-FIT-ALL TOOLS

HOE WE WERKEN

 

VANUIT ERVARING, METHODIEKEN EN HET GELOOF IN HET FEIT DAT NOG STEEDS DE MENSEN HET VERSCHIL MAKEN 

Adres


 

Doornzele dries 138

9940 Evergem

Contact


 

e-mail:  joris@bottomline.be

Mobile:  0495 031901